حریق بيش از26 هزار کیلوگرام مواد مخدر در ولایت هلمند

مقامات پولیس درهلمند میگویند: با حضور داشت یک هیات بلند رتبه ازوزارت داخله كشور بيش از26 تن مواد مخدر را به آتش کشیدند. گفته ميشود: مواد حریق شده شامل تریاک، چرس ، هیروئین ، مورفین و مواد کیمیاوی مختلف النوع است که از سوی ارگان های امنیتی کشف و ضبط شده بود.حريق موادمخدر درولايت هيرمند

خبرهاي رسيده ازولايت هلمند حاكي ازآن ست كه يك محموله 26هزار وششصد کیلوگرامی مواد مخدر روزگذشته باحضور داشت رئيس عمومي مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله و مقامهاي محلي آن ولايت ، در منطقه ای خارج از شهر هلمند حریق و از بین برده شد.

احمد فواد عسكرسخنگوي قوماندان امنیه ولایت هلمند گفت: مواد حریق شده شامل  تریاک، چرس ، هیروئین ، مورفین و مواد کیمیاوی مختلف النوع است،که از سوی ارگان های امنیتی در جریان یک ونيم سال گذشته کشف و ضبط شده بود.

وی افزود: این مقدار مواد مخدر در جریان عملیاتهاي مختلف از مربوطات ولایت هلمند کشف و ضبط شده است.

بنا به اظهارات وی: به اتهام این قضایا 147 تن دستگیر و39 عراده موتر مختلف نوع كشف وظبط گرديده است.

گفته میشود: نیروهای امنیتی همراه با این افراد مقدارزيادي سلاح ومهمات را نیز کشف و ضبط نمودند.

سخنگوي پوليس هلمند گفت: دولت افغانستان اخیرا” پلان های جدیدی را برای مبارزه با کشت و قاچاق مواد مخدر در نقاط مختلف اين ولايت روی دست گرفته است.

ولایت هلمند ازجمله ولايتي جنوب غربي كشورميشود كه گفته ميشود: كشت،توليد وترافيك قاچاق مواد مخدردراين ولايت بيشترازديگرمناطق كشورصورت ميگيرد.

مقامهاي امنيتي هلمند ميگويند: طی سال جاری دولت افغانستان در جهت کشف و دستیگری قاچاقچیان مواد مخدر موفقیت های زیادی را نسبت به سال گذشته بدست آورده است.

به گفته سخنگوي پوليس آن ولايت نيروهاي امنيتي توانسته اند تا طي دوماه گذشته بيشتراز1500 كيلوگرام مواد مخدررا كشف وضبط و38 تن را به اين اتهام دستگيرودوسيه هاي نسبتي شانرا محول ارگانهاي عدلي وقضايي نمايند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top