درنتيجه رويداد ترافيكي درولايت هرات يك سربازپوليس سرحدي كشته وسه تن ديگرزخم برداشته اند

براثر واژ گون شدن يك عراده موتررنجرپوليس يكتن سربازپوليس سرحدي كشته وسه تن ديگرشان زخم برداشته اند. اين حادثه صبح امروزدرمسيرشاهراه هرات – اسلام قلعه به وقوع پيوسته است.اسلام قلعه - قدوس آباد

محمد رفيق  شيرزاي مديراداري شفاخانه حوزه وي هرات ميگويد: حوالي صبح روز دوشنبه ازاثرواژگون شدن موترسربازان پوليس يك كشته وسه زخمي كه سربازان پوليس سرحدي ميباشند به شفاخانه حوزه وي هرات انتقال داده شده اند.

گفته ميشود: اين حادثه درمسير شاهراه هرات – اسلام قلعه به وقوع پيوسته است.

شيرزي گفت: وضعيت زخمي شده گان اين حادثه نسبتآ رضايت بخش ميباشد.

مسئولين ميگويند: بيشترين رويداد هاي ترافيكي درمسيرشاهراه ها ازاثربي توجهي وعدم رعايت قوانين ترافيكي ازسوي دريوران رخ ميدهد.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top