رئیس شورای علماي حوزه غرب! شماري ازمسئولان محلي درولسوالي هاي هرات به نفع كانديداي خاص كمپاين را شروع كرده اند

رئیس شورای علما در حوزه غرب افغانستان میگوید: شماری از قوماندانان پولیس ومسولان محلی درسطح ولسوالی ها کمپاین به نفع برخی کاندیدان ریاست جمهوری را آغاز کرده اند.او تاکید دارد که این افراد با سو استفاده ازسلاحيتهاي وظیفه وي شان برخلاف فرمان رئیس جمهور عمل می نمایند.درهمين این فضل الله وحیدی والی هرات میگوید: تاهنوز هیچ گونه اسنادی در این مورد بدست نیاورده اند.عكس كهندژ آرام دار

مولوی خداداد صالح رئیس شورای علمای حوزه غرب کشور درهمایشي كه با حضور وزیر معارف کشوردر شهر هرات تدويريافته بود گفت: اسنادی در دست دارد که از همین اکنون شماری از قوماندنان پولیس ومسولان دولتی در سطح ولسوالی ها برنامه ي کمپاین برنفع افراد خاص را آغاز کردند.

او گفت: این امر برخلاف فرمان رئیس جمهورکشوراست ومقام های مرکزی باید برای جلوگیری از سؤ استفاده از وظیفه ي این افراد وارد عمل شوند.

رئیس شورای علمای زون غرب از فرد ومنطقه خاصي نام نبرد ولی آمار این افراد را زیاد خواند.

مولوی صالح با اشاره براهمیت انتخابات ازعموم مردم خواست تا فریب معامله گری افراد زورمند وسؤ استفاده جو رانخورند وبرانتخاب شان دقیق عمل نمایند.

بااین حال فضل الله وحیدی والی هرات میگوید: تاکنون هیچ نوع اسنادی دراین زمینه نزد آنان نرسیده است.

پیش از این نیز شماری ازشهروندان هرات از فعالیت برخي از ماموران دولتی در برگذاری کمپاین برنفع نامزدان خاص ریاست جمهوری وشوراهای ولایتی در سطح شهر ولسوالی هرات شکایت کردند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top