زنگنه درباره تهاتر نفت با کالا بین ایران و روسیه سکوت کرد

139309171426446914246013

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری نسیم، بیژن نامدار زنگنه امروز در جمع خبرنگاران به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر صحت خبر تهاتر نفت با کالا بین ایران و روسیه و همچنین انتقال پول فروش نفت ایران به هند از طریق روسیه جواب نداد.

محسن قمصری؛ مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت پیش از این به تسنیم در این باره گفته بود: همان طور که وزیر نفت در حاشیه اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور در تهران اعلام کرد، بین دو کشور در این ارتباط تفاهمنامه‌ای امضاء شده است، نه قرارداد.

به گزارش تسنیم، آلکسی یولیوکایف؛ وزیر اقتصاد اعلام کرده بود که مسکو قصد دارد قراردادی را برای آغاز تحویل غلات و تولیدات صنعتی در مقابل دریافت نفت، با ایران منعقد کند.وی ابراز امیدواری کرد که این قرارداد تا یک ماه آینده منعقد شود.

پیش این نیز در یازدهمین نشست کمیسیون دائمی همکاری‌های تجاری و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه که شهریورماه امسال در تهران برگزار شد، یک تفاهمنامه اقتصادی بین دو کشور با هدف توسعه روابط  امضا شد.

وزیر نفت همچنین در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درباره افزایش قیمت بنزین به 1300 تومان با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است گفت: برنامه وزارت نفت توزیع بنزین یورو4 در همه جایگاه های کشور است اما در حال حاضر امکان انجام این کار وجود ندارد.

انتهای پیام/

برچسب ها : , , ,

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

موضوعات مرتبط

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top