فرزند شاروان اسبق هرات دربدل پرداخت 200 هزاردالرآمريكايي ازقيد اختطافگران آزاد گرديد

خبرهای رسیده حاکی از آن است که فرزند شاروال اسبق هرات صبح امروزازقيد اختطافگران آزاد شده است. سيروس مجددي كه حدودآ ده روزقبل بنا به گفته خودش،افراد مسلح ناشناس وي از داخل منزلش واقع سرک 64 متره هرات اختطاف نموده بودند، صبح امروز دربدل پرداخت 200 هزار دالرآمريكايي ازقيد آزاد گرديد.

سيروس مجددي فرزند شاروال اسبق ولايت هرات فرديست كه حدود دوهفته قبل ازداخل خانه اش لادرك گرديد.

وي كه حوالي ساعت 5 صبح امروز ازقيد اختطافگران آزاد گرديده است ميگويد: پدرش درقبال رهاي وي مبلغ 200 هزاردالرآمريكايي را براي آدمربايان پرداخت كرده است.

اقاي مجددي درحاليكه ازناحيه چشمانش بشدت آسيب ديده است و اشک از چشمانش سرازیر بود گفت: آدم ربايان دراولين روزهاي اختطافش، وي را بشدت مجازات ومورد لت وكوب قرارداده اند.

وی افزود: طي بيشترازده روزگذشته درحالی که دست و پا و دهانش توسط زنجیر و دستمال بسته شده بود، درقيد اختطافگران بسرميبرده است.

درهمين حال محمد رفيق مجددي پدر فرد ربوده شده ميگويد: با اينكه اختطافگران درابتدا مبلغ 500 هزاردالرآمريكايي را ازآنها طلب كرده بودند ولي آنها موفق شده اند تا با پرداخت 200 هزاردالرآمريكايي قناعت آدمربايان را حاصل نمايند.

وي ميگويد: پس ازآنكه شام روزگذشته آنها مبلغ مذكوررا براي اختطافگران پرداخته اند ، حوالي ساعت 5 صبح امروزفرزندشان درمنطقه صوفي آباد  ولسوالي انجيل درحاليكه چشمانش بسته بود پيدا شد.

درهمين حال محي الدين نوري سخنگوي والي هرات ميگويد: اطلاعات كه توسط نيروهاي ا منيتي برايشان رسيده ،اينست كه بنا به ادعاي خانواده مجددي ،سيروس مجددي ازقيد اختطافگران آزاد گرديده است.

وي ميگويد: پوليس تحقيقات خودرا دراين ضمينه آغازكرده است ولي تااكنون به نتيجه قطعي نرسيده اند.

آقاي نوري ميگويد: جزئيات بيشتربعدآ به رسانه ها داده خواهد شد.

واقعات اختطاف در هرات یکی از چالشهای عمده امنیتی در این ولایت محسوب میشود.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top