كشته شدن يك قوماندان مشهورطالبان با چهارتن ازافرادش توسط نيروهاي كماندو درهرات

نيروهاي كماندو دريك عمليات ويژه يك قوماندان برجسته طالبان را همراه با چهارتن ازافرادش درهرات به قتل رسانده اند. مقامها دروزارت داخله كشورميگويند: اين عمليات روزگذشته درولسوالي شيندند اين ولايت راه اندازي گرديده بود.كشته شدن طالبان درولسوالي شيندند هراتت

درنتيجه عمليات نيروهاي قطعه كماندو درولسوالي شيندند هرات يكتن ازقوماندانان مشهورطالبان با چهارتن ازهمقطارانش كشته شد.

يك مقام وزارت داخله به خبرگزاري كهندژ گفت: اين عمليات روزگذشته درمنطقه بخت آباد قريه زيركوه آن ولسوالي راه اندازي گرديد.

وي افزود: درنتيجه اين عمليات مولوي احمد كه يكي ازقوماندانان سرشناس گروه طالبان درآن ولسوالي بشمارميرفت، همراه با چهارتن ازافرادش كشته شده اند.

منبع گفت: دراين عمليات به نيروهاي قطعات خاص هيچگونه آسيبي نرسيده است.

گروه طالبان تا به حال دراين مورد به رسانه ها چيزي نگفته اند.

ولسوالی شیندند هم سرحد با ولایت فراه میباشد که طالبان در آن منطقه حضور نسبتا” گسترده ای دارند.

در همین حال باشنده گان ولسوالی شیندند هرات از دولت میخواهند،تا در قسمت تأمین امنیت آن ولسوالی تلاش جدي تري ازخود نشان دهد.

آنان میگویند: تشکیلات نیروهای امنیتی نسبت به نفوس ولسوالی شیندند کم است و دولت باید در این عرصه اقدام اساسی نماید.

گفتنیست که ولسوالی شیندند در هرات در چند سال گذشته شاهد ناآرامي هاي زيادي بوده است.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top