محكمه هرات حكم اعدام دواختطافگررا صادركرد

محکمه  ولایت هرات دو آدمربا را که چندی پیش یک تن را پس از اختطاف به قتل رساندند را محکوم به اعدام کرد. مسئولین محکمه شهری ولایت هرات میگویند: این افراد از سوی نیروهای امنیتی پس از آن دستگیر شده اند که یکتن از نزدیکان خود را ربوده و سپس به شکل دلخراشی به قتل رساندند. درهمين حال گفته ميشود: قاتل ولسوال اسبق چشت ولایت هرات نيز به 20 سال حبس تنفیذی محکوم شده است.

قضاوتمند عبدالرسول منصور رئیس محکمه شهری ولایت هرات گفت: این دوفرد بر اساس ماده 6 و 9 قانون مبارزه علیه اختطاف و قاچاق انسان محکوم به اعدام شده اند.

او میگوید: این آدمربایان قصد داشتند تا در بدل اخذ پول اقدام به رهایی فرد ربوده شده کنند اما موفق به این کار نشدند.

قاضی منصور همچنان گفت: در قضیه ای دیگر قاتل ولسوال اسبق ولایت هرات را که بیش از دو سال قبل توسط افراد ناشناس کشته شده بود را به 20 سال حبس محکوم کرده اند.

به گفته ی رئیس محکمه شهری ولایت هرات: حق استیناف خواهی برای تمامی این افراد محفوظ میباشد.

در حالی از سوی دستگاه قضائی کشور حکم اعدام به دو تن از آدمربایان صادر میشود که گفته میشود: این پدیده مجددا” در ولایت هرات رو به افزایش میباشد.

حكم اعدام اين افراد درحالي صادرميگردد، كه هفته ی گذشته یک کودک که از باشندگان شهرک جبرئیل ولایت هرات بود، پس ازآنكه اختطاف گرديده بود به قتل رسيد.

پوليس هرات موفق شد تا كاكاي كودك مقتول كه به گفته مسئولين دراين قضيه متهم ميباشد را دستگيرنمايد.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top