پدري كه به دخترش تجاوزنموده بود،درهرات محكوم به اعدام گرديد

محكمه استیناف ولايت هرات مردی را به اتهام تجاوز جنسی بردخترش دریک محكمه علنی به اشد مجازات(اعدام) محکوم کرد. درحاليكه اين مرد می گوید که حکم این دادگاه را نمی پذیرد، اما رئیس محكمه می گوید: که اسناد وشواهد زیادی در باره مسئول بودن  این مرد وجود دارند واین دادگاه حکم می کند که این مرد اعدام شود. درهمین حال دختر این مرد دربرابر داگاه گفت که پدرش دوبار بااستفاده از زور به او تجاوز جنسی کرده است.

زهرا دختر نوجواني كه سخت‌ترين لحظات زندگي‌اش را در كنار پدر هوسران و دوستانش گذرانده و مورد آزار جنسي قرار گرفته بود، سرانجام در برابر هئیت قضای دادگان حاضر شد ودرنشست علنی گفت: که پدرش براو تجاوزکرده است ،این دختر ازاین دادگاه عدالت خواست.

درهمین حال نماینده سارنوالی نیز درین نشست قضای گفته های این دختر را با وضاحت بیشتری بیان کرد.

پس ازین گفته ها هیئت قضای این محكمه استيناف ولايت هرات از متهم این رویداد ووکیل مدافع اش خواستند که اگر برای رد این گفته ها اسناد وشواهدی دارند در پیشگاه دادگاه حاضر کنند.

اما فرد متهم به تجاوزجنسي بالاي دخترش  همه این گفته ها را رد می کند وخواهان عدالت است .

سرانجام هئیت قضای دیوان جزای دادگاه استیناف هرات این مرد را به اعدام محکوم کرد اما تاکید ورزید که این حکم نهای نیست ومتهم می تواند خواهان بررسی پرونده اش در دادگاه عالی شود.

تاکنون رویداد های در باره تجاوز جنسی برزنان وکودکان در بخش های از کشور وجود داشته اند اما رویداد تجاوز پدربردخترش درکشور کمتر روی داده است.

خشونت علیه زنان در هرات، همواره واکنش تند مدافعان حقوق بشر را در پی داشته است. کمیسیون مستقل حقوق بشر در زون غرب کشور می گوید هر چند وضعیت زنان رو به بهبودی است، اما هنوز هم خشونت علیه زنان از نگرانی های عمده آنان به شمار می رود.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top