چرایی تلاش نتانیاهو برای به تعویق انداختن انحلال کنست

139309111135063924202823

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری نسیم، روزنامه یدیعوت آحارونوت در شماره امروز خود نوشت: در حالیکه قرار است فردا آغاز مبارزات انتخاباتی اعلام شود، نتانیاهو همچنان برای تشکیل کابینه جایگزین با مشارکت احزاب حریدیم تلاش می کند اما به نظر می رسد که وی در متقاعد کردن «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه و رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» برای مشارکت در دولتی که حریدیم در آن مشارکت دارد، ناکام مانده است.

به نوشته این روزنامه، نتانیاهو روز گذشته با لیبرمن دیدار کرد تا مرگ مادرش را به وی تسلیت بگوید و دو طرف در این دیدار به مدت طولانی با هم گفت‌وگو کردند.

این روزنامه به نقل از برخی منابع سیاسی نوشت که نتانیاهو برای متقاعد کردن لیبرمن به موافقت با تشکیل کابینه جایگزین با مشارکت حریدیم تلاش می کند.

بر اساس این گزارش، کمیته کنست که بایستی قانون نهایی انحلال کنست را تدوین کند هنوز تشکیل جلسه نداده و هنوز زمان جلسه مربوط به تدوین قانون نهایی را تعیین نکرده است و این به معنای آن است که کنست احتمالا برای رأی گیری فردا دوشنبه آمادگی نداشته باشد.

یدیعوت آحارونوت همچنین به نقل از برخی منابع سیاسی نوشت که نتانیاهو سعی دارد رأی گیری درباره قانون انحلال کنست را به تعویق بیاندازد تا زمینه برای تشکیل کابینه جایگزین فراهم شود.

از سوی دیگر برخی محافل نزدیک به لیبرمن و نتانیاهو هر گونه گفت وگوی این دو نفر درباره به تعویق افتادن انتخابات و تشکیل کابینه جایگزین را تکذیب و تاکید کردند که رأی گیری درباره انحلال کنست فردا دوشنبه انجام می شود و انتخابات نیز در موعد مقرر 17 مارس (26 اسفند) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ع

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top