رئیس دارالانشاء کمیسیون مستقل انتخابات کشور: انتخابات ولسی جرگه در سال جاری برگذار میشود

مسوولان کمیسیون مستقل انتخابات کشور می گویند: قرار است در جریان سال جاری خورشیدی انتخابات پارلمانی برگزار شود، اما به دلیل کار کردن روی سیستم جدید تکنالوژی در پروسه انتخابات، زمان معین برگزاری این انتخابات تاهنوز مشخص نشده است. رئیس دارالانشاء کمیسیون مستقل انتخابات کشور می گوید: بر اساس این سیستم، ثبت نام رای دهنده گان و پروسه رای دهی برقی می شود و این مسئله باعث جلوگیری از تقلب در پروسه انتخابات می شود.

مسئوولان این کمیسیون می گویند: در جریان سال جاری خورشیدی انتخابات ولسی جرگه در کشور برگزار می شود، اما به دلیل کار روی طرح برقی ساختن ثبت نام رای دهنده گان و پروسه رای دهی، تاهنوز زمان معین برگزاری این انتخابات مشخص نیست.

رئیس دارالانشاء کمیسیون مستقل انتخابات کشور می گوید: تیم های تخنیکی روی این سیستم کار می کنند و با عملی شدن این برنامه، زمان برگزاری انتخابات ولسی جرگه مشخص شده و از تقلب در پروسه انتخابات نیز جلوگیری خواهد شد.

با این حال رئیس دارالانشاء کمیسیون مستقل انتخابات تاکید می کند که برای جلوگیری از تقلب های احتمالی در انتخابات آینده، از تقرری دوباره افرادی که در تقلب های گسترده انتخابات های گذشته دست داشتند، دراین کمیسیون جلوگیری می شود.

امام محمد وریماچ رئیس دارالنشاء کمیسیون مستقل انتخابات کشور می گوید: خیلی از این افراد به ارگان های عدلی و قضایی معرفی شده اند.

امام محمد وریماچ از اصلاحات گسترده در کمیسیون های انتخاباتی سخن می گوید و تاکید می ورزد که از تقلب های گسترده که انتخابات گذشته ریاست جمهوری را به بحران کشاند در آینده جلوگیری خواهد شد.

از سوی دیگر شماری از آگاهان امور سیاسی می گویند: تا زمانی که دست سیاسیون از کمیسیون انتخابات کوتاه نشود، از تقلب در پروسه انتخابات جلوگیری نخواهد شد.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top