راه اندازی مسابقات والیبال جام شهدای خبرنگار درهرات

نخستین دور مسابقات والیبال جام شهدای خبرنگار با حضور 12 تیم از مجموع تیم های ولیبال هرات در جمنازیوم ورزشی این ولایت آغاز گردید.

سید عبدلرحیم سادات مسئول فدراسیون والیبال هرات میگوید، در این مسابقات که به ابتکار فدراسیون والیبال هرات و هماهنگی نهادهای حامی رسانه ها به منظور یاد بود از شهدای عرصه ی خبرنگاری راه اندازی شده است، یک تیم از خبرنگاران نیز شرکت دارند.

وی افزود، که این مسابقات میان 12 تیم در دو گروه دو تیمی راه اندازی شده است و انتظار می رود با دو بازی درهر روز، دور اول آن تا 20 روز آینده به اتمام برسد.

از سوی هم عبدالقیوم پدرام قاضی زاده نماینده مرکز خبرنگاران افغانستان درهرات میگوید: این مسابقات به هدف گرامیداشت خاطره خبرنگارانى که در کشور جان باخته اند و تشویق خبرنگاران و دست اندرکاران امور رسانه ای به ورزش، راه اندازی شده است.

وی گفت:” در حالی که خبرنگاران و فعالان رسانه ای در شرایط دشوار فعالیت دارند، نیاز است تا با ورزش کردن به سلامتی خود نیز بیندیشند.”

بازی های این مسابقات با شکل نفره و همه روزه در دو وقت از طرف عصر برگزار می شود و تعداد تعویض بازیکنان نیز، نا محدود است.

قرار است در ختم این مسابقات جوایز و تحایفی از سوی فدراسیون والیبال هرات و نهادهای حامی رسانه ها برای تیم های برتر از اول تا چهارم اهدا گردد.

گزارش: نذیر ایوبی

ایدیت: پدرام قاضی زاده

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top