ربیعی: اسم‌ها باید از جیب خارج شده و با مفسدان برخورد جدی شود

139305201820468913393973

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری نسیم، علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز با حضور در پنل تخصصی که در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد برگزار شده بود با اشاره به اینکه 13 سال پیش چنین همایشی در کشور برگزار شده بود و بنده دبیر آن بودم، اظهار داشت: موضوع فساد مختص کشور ما نیست بلکه این معضل در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به اشکال  مختلفی وجود دارد.

 وی با بیان اینکه هر چه نظارت بر قدرت کمتر باشد فساد در جامعه بیشتر اتفاق می افتد، افزود: لازمه مبارزه با فساد تدوین برنامه بلند مدت است و نباید به شعارهای سیاسی اکتفاء کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: مبارزه با فساد را باید از حالت سیاسی خارج کنیم به نحوی که اسم ها باید از جیب بیرون آمده و برخورد جدی با آنها صورت گیرد.

ربیعی با اعتقاد بر اینکه باید برای مبارزه با فساد به فکر شایسته سالاری و اصلاح ساختارها به همراه تقویت نظارت ها باشم، گفت: با برگزاری همایش مقابله با فساد و همکاری دستگاه ها اجرایی می توانیم در مقابله با فساد اقدامات کارآمدی را انجام دهیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه به ارائه آمارهایی از تخلفات مالی در حوزه مسئولیت خود پرداخت و افزود: هم اکنون پرونده این تخلفات در مراجع قضایی در حال پیگیری است اما به عنوان نمونه می گویم زمینی به ارزش 106 میلیارد با استفاده از روابط به ارزش 30 میلیارد تومان به فروش رسیده است. همچنین 17 هزار میلیارد تومان در قالب 136 شرکت به فروش رسیده، این امر در حالی است که فروش این سهام شرکت ها بدون مصوبه هیأت مدیره آنها شکل گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه نباید به معضل فساد به صورت مقطعی و غیر علمی نگاه شود، تصریح کرد: وضع قوانین متعدد خود بستر را برای افزایش فساد در جوامع مهیا می کند باید با برنامه ریزی درست سیاست های کارامد را برای مقابله با فساد بکار ببریم.

انتهای پیام/

برچسب ها : , ,

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

موضوعات مرتبط

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top