استقبال مردم هرات از دختران فوتبالیست این ولایت

تیم فوتبال زنان هرات پس از قهرمانی در لیک برتر فوتبال بانوان کشور مورد استقبال باشندگان این ولایت قرار گرفت. این مسابقات بین پنج ولایت کشور برگزار شده بود، که در نهایت تیم فوتبال زنان هرات قهرمان این دور از مسابقات شده است. سرمربی تیم فوتبال زنان هرات ازحکومت می خواهند، که در راستای رشد بیشتر فوتبال زنان یک مکان مناسبی برای تمرین این بانوان دراین ولایت اختصاص دهند.

این بانوان آبی پوش تیم فوتبال هرات پس شکست حرفان خود در لیک برتر فوتبال کشور با جام قهرمانی به هرات برگذشتند.

آن ها می گویند: با آنکه زمینی ویژه برای تمرین بازی های شان در این ولایت ندارند، اما درمقابل حریفان خود رزمیده وبا شکست بانوان فوتبالیست پایتخت نشین جام قهرمانی فصل چهارم لیگ برتر را به دست آوردند.

این دور از مسابقات بین ولایت های غور، جوزجان، مزارشریف، بامیان، کابل و هرات برگزار شده بود، که دختران هرات، در نهایت با راه یابی در فینال و قرار گرفتن در مقابل بانوان فوتبالیست پایتخت نشین قهر مان لیک برتر فوتبال کشور شدند.

والی هرات از حمایت های جدی ورزشاکاران بانوان این ولایت اطمینان میدهد.

او تاکید دارد، که به زودی یک جمنازیون برای تمرین و رشد بیشتر بانوان فوتبالیست هراتی در این ولایت ایجاد خواهد شد.

فصل چهار رقابت های لیک برتر فوتبال کشور با قهرمانی بانوان آبی پوش هرات با شکست پایتخت نشینان مرکز به پایان رسید.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top