کارگاه آموزش وبلاگ نویسی برای محصلین درهرات راه اندازی گردید

کارگاه آموزش وبلاگ سازی و وبلاگ نویسی برای ۲۰ تن از محصلین پوهنتون هرات برگزارگردید. گفته میشود: این کارگاه آموزشی به منظوررشد وکاریابی محصلین پوهنتون درراستای تکنولوژی روز راه اندازی گردیده است.فیصل کریمی - کارگاه آموزشی

برگذارکننده گان این کارگاه آموزشی میگویند: دراین کارگاه آموزش وبلاگ نویسی 65 تن ازمحصلین پوهنتونهای خصوصی ولایت هرات درسه مرحله آموزش خواهند دید.

احمد فیصل کریمی استاد پوهنتون و آموزگار این برنامه میگوید: این کارگاه که برای 4 روز جریان دارد، از سوی مجله فانوس برای ارتقای ظرفیت دانشجویان دختر و پسر سال چهارم فاکولته های خبرنگاری، حقوق و ادبیات دانشگاه هرات برگزار گردیده، تا مهارت های کار با انترنت و رسانه های اجتماعی را فرا گیرند.

به گفته فیصل کریمی : این کارگاه برای کاریابی در نوع خود در افغانستان بی نظیر است و زمینه ی مهارت های فنآوری محصلین را در فضای مجازی بالا می برد.

گفته میشود: این برنامه به کمک مالی صندوق اهانی ملی برای دمکراسی ازطریق مجله فانوس راه اندازی گردیده است، که همزمان درولایات کابل ،بلخ وهرات به اجرا گذاشته شده است.

این کارگاه درسه مرحله برای بیشتر از 60 تن از دانشجویان دانشگاه هرات برگزار می شود و قراراست ازسراسرافغانستان بتعداد 200 محصل طی یک سال دراین برنامه آموزش ببیند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top