تجمع اعتراضی داکتران هرات پس از معرفی والی، سه عضو شورای ولایتی و شماری از مسوولان صحت‌عامه به دادگاه

داکتران و مسوولان صحت‌عامه ولایت هرات صبح‌امروز (دوشنبه ۵ عقرب) در یک تجمع اعتراضی در مقابل ساختمان ولایت هرات، خواهان تامین عدالت شده اند.

روز گذشته دادستانی کل اعلام کرد که ۲۱ تن به‌شمول والی برحال، سه عضو شورای ولایتی و رییس صحت‌عامه هرات به اتهام ارتکاب جرم «غدر و اختلاس» از بودجه کرونا به دادگاه معرفی شده‌اند.

داکتران در هرات با یک تجمع اعتراضی در مقابل ساختمان ولایت هرات از حکومت خواهان عدالت شده اند.

آنان تاکید دارند که هیچ‌گونه اختلاس در بودجه‌ای کرونا صورت نگرفته و این رفتارها به خاطر بدنام ساختن مقام‌های هرات است.

اعتراض کننده از حکومت و ارگان‌های عدلی و قضایی خواهان عدالت هستند.

در همین حال سیدعبدالوحیدقتالی والی هرات از تلاش‌های داکتران به خاطر درمان بیماران کرونا در زمان شیوع این ویروس قدردانی کرده و افزود که عدالت تامین خواهد شد.

والی هرات عرضه خدمات صحی برای شهروندان را یک نیاز جدی عنوان کرد و ادامه داد که نباید عرضه خدمات صحی به مردم به خاطر این معضل متوقف شود.

در این پرونده والی هرات، سه عضو شورای ولایتی، رییس صحت عامه، معاون و نماینده شرکت آسیا فارما، آمریت بودجه ولایت هرات، مدیر کنترل ریاست مستوفیت، مدیر کنترل، مسوول ستاک کرونا، سه عضو هیأت تسلیمی، یک عضو هیأت ارزیابی و دو تن از داکتران عضو کمیته نظارت، به ارتکاب جرم غدر و اختلاس ۲۰ میلیون افغانی از بودجه کرونا متهم شده‌اند.
به کانال تگرام کهندژ بپیوندید!

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top