توضیح وزیر دادگستری درباره احتمال انحلال شورای دستگاه‌های نظارتی

139309121707301214215833

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری نسیم حجت الاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری در حاشیه همایش ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد، در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه برخی شنیده‌ها از انحلال شورای دستگاه‌های نظارتی حکایت دارد، اظهار داشت: یک مشکل قانونی در خصوص این شورا با شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شده است که امیدواریم مشکل قانونی حل شود.

وی درباره اینکه آیا فعالیت شورای دستگاه‌های نظارتی مشکل قانونی دارد؟ گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام یک ایراد قانونی گرفته که امیدواریم این مشکل را حل کنیم.

پورمحمدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به پیام مقام معظم رهبری آیا این همایش، سال آینده نیز برگزار می‌شود یا خیر گفت: پس از پایان همایش جمع‌بندی‌های لازم را انجام می‌دهیم و فکر می‌کنم فضای مناسب‌تری برای برگزاری مجدد این همایش فراهم شود زیرا ما همایش ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد را با نگاه کاربردی، نقادانه و ارائه کارهای انجام شده برگزار کردیم.

وزیر دادگستری افزود: دغدغه مقام معظم رهبری، دغدغه‌ای کاملا جدی است و خودمان نیز همین پیش‌بینی را داشتیم.

انتهای پیام/

برچسب ها : ,

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

موضوعات مرتبط

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top