این دختران قرار است رباتی توپ انداز را بسازند تا بتوانند در رقابت های که قرار است تا چند روز دیگر در کشور ترکیه برگزار گردد، شرکت نمایند.
مسئولان تیم رباتیک افغانستان میگویند: اگر آنها موفق شوند تا از این رقابت ها مقام خوبی بدست آورند، در مسابقات جهانی رباتیک شرکت خواهند کرد.
طی چند روز آینده مسابقاتی در کشور ترکیه برگزاری میشود، که قرار است درآن دو نوع ربات راکت و کارگو به رقابت بپردازند.
اینجا درهرات دختران ربات ساز، با خوش حالی به صورت گروهی تلاش میکنند، تا رباتی را بسازند، که بتوانند در این شرکت نمایند و مقام خوبی را بدست آورند.
علی رضا مهربان، استاد تیم ملی ربات سازی افغانستان ابراز امیدواری میکنند تا درفرصت کمی که در اختیار دارند، بتوانند ربات مورد نظر شان را بسازند و دراین مسابقات شرکت نمایند.
درهمین حال شماری ازدختران تیم ربات سازان هرات میگویند: در صورتیکه آنان دراین دور مسابقات در کشور ترکیه برنده شوند، به مسابقات رباتیک جهانی راه پیدا خواهند کرد.
فاطمه قادریان و سمیه فاروقی دوتن از اعضای تیم رباتیک افغانستان میگویند: هرچند فرصت کمی تا زمان برگزاری مسابقات کشور ترکیه باقی مانده است، اما آنان تلاش میکنند تا آن زمان ساخت این ربات را تکمیل سازند.
از سوی هم مسئولان تیم رباتیک افغانستان میگویند: قرار است طی سال آینده میلادی در چندین کشور از جملات در مسابقات فرست گلوبال امارات متحده ی عربی شرکت نمایند.
در حالیکه تیمهای دیگر رباتیک در کشورهای دیگر چندین ماه برای ساختن روباتهای شان وقت میگذارند و از امکانات پیشرفته و بهتری برخوردار هستند، ولی دختران ربات سازافغان بخاطر عدم دسترسی به امکانات، برای ساخت این ربات پانزده روز فرصت داشته اند و از امکانات بسیار کمی برخودار هستند.