«زمستان گرم» جایگزین «جاده چالوس» شد

139302231325291562749633

به گزارش خبرگزاری نسیم، اکبر تحویلیان تهیه کننده سریال «زمستان گرم» گفت: اولین قسمت سریال «زمستان گرم» روز یکشنبه 23 آذر ماه ساعت 23 (دهه آخر صفر) روی آنتن می‌رود و تکرار آن روز بعد ساعت 13 و 19 خواهد بود.

تهیه کننده سریال «زمستان گرم» ادامه داد: عوامل این سریال اکنون مشغول ضبط قسمت‌های پایانی این مجموعه تلویزیونی هستند.

این مجموعه در 10 قسمت 40 دقیقه‌ای به کار گردانی رسول صانعی و تهیه کنندگی اکبر تحویلیان با محوریت معنویت، توبه پذیری، توسل و…. برای دهه آخر صفر تهیه و تولید شده است.

موضوع اصلی داستان در مورد مهندس جوانی است که در کودکی مادرش را از دست داده و چون تصورش این است که توسلات دینی و خانواده‌اش در شفای مادرش نقشی نداشته، تعلقات دینی و مذهبی‌اش رنگ می‌بازد اما با اتفاقاتی که برای او و همسرش می‌افتد و توسل دوباره به امام حسین (ع) و… اعتقاد پیدا می‌کند و….

در این مجموعه تلویزیونی، امیر محمد زند، مریم کاویانی، عمار تفتی، مهدی صباحی، نیلوفر شهیدی، صدر الدین حجازی، شهرزاد کمال‌زاده، علی ثانی فر و…… به ایفای نقش می‌پردازند و این مجموعه به گروه نویسندگی رسول صانعی، محسن رحمانی و سعید ریاحی فر نگارش شده است.

سایر عوامل این مجموعه عبارت از: مدیر فیلمبرداری: احمد گودرزی، مدیر صدابرداری: رضا کنشلو، طراح گریم: حسین اردستانی، طراح و لباس محمد صادقی، عکاس: پیام نصیری خرم برنامه ریز: احمد صانعی و….

انتهای پیام/

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

موضوعات مرتبط

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top