مدیر امنیت داخلی کمیساری ابونصرفراهی ولایت فراه معرفی و به کارش آغاز کرد

لمری سارن ضیاالله سروری به صفت مدیر امنیت داخلی کمیساری ابونصر فراهی ولایت فراه تعین و امروز به همکارانش معرفی شد.

وی در مراسم معرفی اش با حضور کمیسار و مسولان بندر ابونصر فراهی عمده ترین اهدافش را مبارزه با فساد اداری، جلوگیری از نفوذ مخالفان مسلح دولت در چوکات نظام در بندرابونصرفراهی بیان داشت.

بندر ابونصرفراهی مرز رسمی میان افغانستان و ایران است، که در ولایت فراه موقیعت دارد.

این بندر که از جمله مهم ترین بنادر حوزه غرب کشور خوانده میشود، درگذشته به علت ناامنی ها با فساد گسترده ی روبرو بوده و قسمت عمده ی از محصول و مالیات دولت توسط فساد پیشه گان حیف و میل میشد.

ضیاالله سروری، پیش از این به صفت مدیر امنیت داخلی کمیساری اسلام قلعه ایفای وظیفه مینمود، که اکنون در بست سمونیاری به عنوان مدیر امنیت داخلی کمیساری ابونصر فراهی تعین و به کارش آغاز کرده است.

شماری از باشنده گان ولایت فراه، ابراز امیدواری میکنند که با گماشته شدن این فرد، فساد در بندر ابونصر فراهی، به حداقل کاهش پیدا کند، تا تجارت صادارت و واردات کالا از طریق این بندر رونق بهتری پیدا کند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top