لک از لیست تراکتورسازی خارج شد و به تیم دیگری می‌رود

139306150948269283569083

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری نسیم، پس از عملکرد ضعیف حامد لک در بازی فولاد خوزستان – تراکتورسازی تبریز که با شکست ۳ بر ۲ تبریزی‌ها همراه بود، رسول خطیبی تصمیم گرفت دروازه‌بان تیمش را کنار بگذارد. به دلیل اینکه لک دوران سربازی‌اش را در تراکتورسازی می‌گذراند، هفته گذشته حتی صحبت از حضور او در پادگان بود اما گویا مسئولان باشگاه تراکتورسازی تصمیم دیگری در خصوص او گرفته‌اند.

خطیبی به صورت قطعی اعلام کرده لک را نمی‌خواهد و با خروج نام او از لیست تیم به دنبال دروازه‌بان دیگری است. همچنین به این دلیل که از سربازی لک کمتر از دو ماه دیگر باقی مانده است، مسئولان تراکتورسازی قصد دارند این دروازه‌بان را به یک تیم نظامی دیگر منتقل کنند تا او خدمت سربازی‌اش را به اتمام برساند.

کاظم شهریاری، مدیر روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی با تأیید این خبر گفت: شاید حامد لک به یکی از تیم‌های نظامی انتقال یابد تا خدمت سربازی‌اش را به اتمام برساند و محسن دلیر و شهریار شیروند نیز در اختیار باشگاه هستند. اگر رسول خطیبی تصمیم داشته باشد بازیکنان دیگری جایگزین دلیر و شیروند شوند، شاید آنها نیز از تراکتورسازی بروند، در غیر این صورت باشگاه تصمیم دیگری در خصوص آنها خواهد گرفت.

وی همچنین در خصوص وضعیت باشگاه تراکتورسازی که بعد از استعفای جمشید نظمی بدون مدیرعامل فعالیت می‌کند، اظهار داشت: سعید عباسی که عضو هیئت مدیره و جانشین قائم مقام باشگاه بود در حال حاضر به عنوان سرپرست باشگاه کارها را سر و سامان می‌دهد. قرار است در اولین جلسه هیئت مدیره نیز مدیرعامل باشگاه تعیین شود تا مشکلی از این جهت وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها : , ,

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

موضوعات مرتبط

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top