افزایش مهارت های اجرای عملیات نظامی شبانه از سوی نیروهای امنیتی افغان درهرات

مقامات امنیتی درغرب افغانستان میگویند، مهارت های جنگی نیروهای اردوی ملی در عملیات های شبانه  افزایش یافته است.

بگفته این مقامات عملیات های شبانه یکی از بهترین شیوه های مبارزه علیه طالبان است و نیروهای امنیتی افغان تاکنون توانسته اند درنتیجه این عملیات ها چندین مرکز تعلیمی طالبان بشمول تاسیسات تولید مواد مخدر رادر ولایات غرب کشورمنهدم سازند.

هم اکنون ده ها تن از نیروهای اردوی محلی نیز در مرکز تربیوی قول اردوی 207 ظفر شبانه مصروف آموزش های اجرای عملیات های شبانه هستند.

این سربازان که بتازه گی جذب اردوی محلی شدند، به مدت 12 هفته روزها و شب ها مصروف آموزش و تمرینات مهارت های جنگی درعملیات های شبانه بودند.

دگروال نذیراحمد سالک قوماندان مرکز تربیوی اردوی ملی در غرب افغانستان میگوید: نیروی اردوی ملی در غرب افغانستان به توانایی لازم در روش اجرای عملیات های شبانه دست یافته اند و این سربازان نیزاکنون قادرهستند، تا از طرف شب عملیات های نظامی را بگونه دقیق اجرا نمایند.

از سوی هم دگروال محمد همایون پیمان معاون قول اردوی 207 ظفر ، تاکید دارد که تلاش نیروهای امنیتی افغان براین است، که در اجرای عملیات ها به غیر نظامیان آسیب وارد نشود.

معاون قول اردوی 207 ظفر میگوید: افزایش مهارت های جنگی نظامیان باعث گردیده تا تلفات ملکی در عملیات ها کاهش یافته و هدف گیری در عملیات های شبانه نیز بهتر شده است.

برای این سربازان در جریان تمرینان عملیات های شبانه، قوانین جنگ و منازعات مسلحانه نیز آموزش داده میشود.

از طرفی هم شماری از سربازانی که در حال اموزش هستند، این مهارت ها را دراجرای درست وظایف شان ارزشمند میدانند.

مقام های امنیتی درغرب افغانستان میگویند، قابلیت های جدید نیروهای امنیتی افغانستان وافزایش مهارت های جنگی این نیروها باعث گردیده، تا میزان اعتماد مردم بالای نیروهای امنیتی روز تا روز افزایش یابد و این روحیه تهدید بزرگ برای جنگجویان در غرب کشور نیز ایجاد کرده است.

درهمین حال شماری از کارشناسان میگویند: درگذشته همواره عملیات شبانه ی نظامی در مناطق مختلف کشور، مورد انتقاد مردم قرار داشت و هر ازگاهی نیز به افراد ملکی نیز آسیب میرسید.

اکنون انتظار میرود پس از آموزش نیروهای امنیتی و چگونگی انجام عملیات های نظامی در شب، درآینده به افراد ملکی آسیبی نرسد و انتقادی هم در پی نداشته باشد.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top