ازتیم ملی کریکیت افغانستان درهرات استقبال گردید

تیم ملی کریکت افغانستان بنا به دعوت مقامات محلی هرات روزپنجشنبه وارد ولایت هرات گردید.ازکادررهبری وبازیکنان تیم ملی کریکت افغانستان والی هرات،مسئولان ورزش وشماری مردم هرات استقبال نمودند.

تیم ملی کریکت افغانستان که قبلا ازسوی مقامهای محلی درولایات ننگرهاروهلمند دعوت شده بودند صبح امروز بنا به دعوت والی هرات وارد این ولایت گردیدند .

شهزاده مسعود معاون کریکت برد افغانستان که درراس تیم ملی شانزده نفری کرکت ، برای یک سفر سه روزه وارد ولایت هرات گردیده است، تحکیم وحدت ملی و تشویق جوانان به ورزش کریکت رادرهرات هدف اصلی سفرش به این ولایت عنوان  نمود .

وی گفت: براساس برنامه اداره کریکت برد افغانستان قرار است تیم ملی کریکت کشوربه چندین ولایات مختلف افغانستان سفر نمایند .

مقامهای محلی وورزشکاران ولایت هرات:درمراسم ویژه ای دراستدیو مرکزی شهرهرات ازتیم ملی کریکت استقبال نمودند.

با این حال مسئولین کریکت افغانستان میگویند: دستاورد های تیم ملی کریکت افغانستان طی چند سال گذشته و کسب مقام های درخشان ازسوی این تیم مسئولیت شان را درقبال افغانستان سنگین نموده و انتظارات مردم را ازاین تیم بلند برده است.

به گفته شهزاده مسعود معاون اداره کریکت برد افغانستان:قراراست درماه فبوری سال 2012 میلادی بازی حساسی را با تیم ملی پاکستان که یکی ازقطب های کریکت دنیا است برگزارنماییم که نتایج این بازی نهایت برای افغانستان حایز اهمیت است.

تیم کریکت افغانستان در سالهای اخیر درخشش خوبی داشته است. این تیم در داخل افغانستان در پی هر پیروزی در مسابقات بین المللی با استقبال گسترده ای مواجه شده است.

تیم  ملی کریکت افغانستان با آوردن جام قهرمانی مسابقات جام آسیا مورد استقبال بی سابقه مردم ومقامات دولتی قرارگرفتند.

پیروزی های تیم ملی کریکت افغانستان، در بازی های منطقه ای و بین المللی، این بازی را به یکی از ورزش های پر طرفدار در میان افغانها تبدیل کرده است.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top