بازداشت 25 تن به اتهام جرایم جنایی در هرات

پولیس هرات میگوید: در جریان ده روز گذشته 25 تن به اتهام جرایم جنایی گوناگون بازداشت کرده است. پاسوال محمد ایوب انصاری قوماندان امنیه ولایت هرات امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: این افراد در جریان 16 واقعه به اتهام اختطاف، قتل، سرقتهای مسلحانه، قاچاق مواد مخدر و فروش مشروبات الکلی از سطح شهر و ولسوالیهای پانزده گانه هرات بازداشت شدند.

پولیس هرات دست آوردهای دو هفته ای خودرا به دید رسانه ها گذاشته است و میگوید که نیروهای امنیتی هرات در این مدت 25 تن را به اتهام جرایم مختلف بازداشت کرده اند.3

مسئوولان امنیتی در هرات می گویند که این افراد در سرقت های مسلحانه، آدم ربایی ها، قتل، حملات تروریستی، قاچاق مواد مخدر و حمل سلاح غیر قانونی دست داشته اند، که پس از گرفتاری توسط پولیس دوسیه های نسبتی این افراد به اداره های عدلی و قضایی محول شده است.

جنرال محمد ایوب انصاری قوماندان امنیه هرات همچنان گفت که در جریان چند روز اخیر دو تن از افراد وابسته به گروه طالبان نیز در جریان درگیری با نیروهای دولتی در ولسوالی گلران این ولایت از پای درآمدند.

بنا به اظهارات وی: همچنان مقدار 10 میل سلاح نیز در این درگیری به دست عساکر پولیس افتاده است.

از سوی هم  قوماندان امنیه هرات دلیل نا امنی ها در شهر هرات را کمبود حوزه های امنیتی می خواند، اما تاکید می ورزد که این مشکل را با مقام های مرکزی در میان گذاشته است و تا سال آینده شمار حوزه های پولیس در این شهر افزایش خواهد یافت.

شهر هرات اکنون پانزده حوزه ی شاروالی دارد، اما فقط چهار حوزه پولیس در این شهر وجود دارد.

پولیس هرات در حالی دست آوردهای خودرا به نمایش گذاشته است که سرقت های مسلحانه، آدم ربایی ها و ترورهای مسلحانه هنوزهم در شهر هرات وجود دارد.

با اینکه شماری از باشنده های هرات نا امنی ها در شهر را نگران کننده می خوانند و نیروهای امنیتی را در پیگیری و بازداشت عاملان این نا امنی ها به ناتوانی متهم می کنند، اما مقام های پولیس هرات میگویند: میزان جرایم جنایی در شهر هرات در جریان یک ماه اخیر نسبت به ماه گذشته آن کاهش قابل ملاحضه ای یافته است.

 

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top