باشنده گان ولایت غور ازنیروهای امنیتی تقدیر کردند

شماری از مردم، جوانان و نهاد های مدنی غور از نیروهای امنیتی افغان و مسوولان کمیسیون انتخابات در این ولایت به خاطر عملکرد ایشان در روز 24 جوزا تقدیر کردند. نهاد های مدنی غور ضمن تقدیر از نیروهای امنیتی، از آنان خواستند تا از این پس بیشتر در جهت تامین امنیت کوشا باشند. از سوی هم نیروهای امنیتی افغان تاکید کردند که تشویق مردم سبب خواهد شد تا در اجرای وظیفه ای خود بیشتر کوشا باشند.

شماری از جوانان، نوجوانان، باشنده های غور و نهاد های مدنی این ولایت از عملکر نیروهای امنیتی افغان و شفافیت در پروسه ای انتخابات، نیروهای امنیتی افغان و مسوولان کمسیون انتخابات غور را مورد تشویق خود قرار داده اند.تقدیر ازنیروهای امنیتی غور

شماری از اعضای جامعه مدنی غور می گویند عملکرد نیروهای افغان در دور دوم انتخابات قابل قدر است و از آنان می خواهند تا از این پس بیشتر در امر تامین امنیت کوشا باشند.

با این حال نیروهای امنیتی افغان از تشویق جوانان و اعضای جامعه مدنی ابراز خرسندی کرده و می مگویند که این تشویق آنان سبب خواهد شد تا بیشتر در وظیفه خود کوشا باشند.

محمدفهیم قایم قومندان امنیه ولایت غور می گوید که تشویق شما سبب شد که ما را به وظایف خویش بیشتر اگاه بسازد و این برایمان ثابت شد که ملت افغانستان تفاوت میان خدمت و خیانت را می دانند.

در همین حال فضل الله جلالی رییس کمیسیون انتخابات در ولایت غور نیز با ابراز خرسندی از این کار نیک مردم می گوید که تا پای جان از تک تک رای مردم غور دفاع خواهد کرد.

وی گفت که در کنار مردم خود خواهیم بود و نمی گذارد تا رای که آنان به قیمت جان خود داده اند را ضایع گردد.

نیروهای افغان یک بار دیگر برای جهانیان ثابت ساختند که از عهده تامین امنیت کشور شان بیرون می آیند و عملکرد آنان در روز برگزاری هر دو دور انتخابات سبب تشویق جامعه بین المللی قرار گرفت.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top