برگذاری اولین نمایشگاه تولیدات داخلی و محصولات وارداتی انجمن تاجران جوان درهرات

برای نخستین بار نمایشگاه بزرگ تولیدات داخلی و محصولات وارداتی از سوی انجمن تاجران جوان در هرات برگزار شده است. بیش از ۹۰ غرفه از بخش های مختلف در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده و قرار است برای سه روز به روی عموم باز باشد. هدف از برگزاری این نمایشگاه، آشناساختن مردم با تولیدات داخلی و رونق کار وبار تاجران جوان خوانده می شود.

این نخستین نمایشگاه بزرگ تولیدات داخلی و محصولات وارداتی است که از سوی انجمن تاجران جوان هرات برگزار شده است.

۹۰ غرفه از بخش های مختلف در نمایشگاه به دید همگان گذاشته شده است، که شرکت های مختلف تولیدی و وارداتی اجناس شان در اینجا به نمایش گذاشته اند.

زبیر رحیمی مسئول انجمن تاجران جوان هرات می گویند: هدف شان از برگزاری این نمایشگاه، آشناساختن مردم به کالاهای داخلی و رشد کار وبار تاجران جوان است.

در همین حال شماری از تاجران جوان و غرفه داران در این نمایشگاه می گویند: نبود امنیت و رقابت ناسالم در بازار از چالش های عمده ای آنان است.

این افراد دولت را نیز در عرصه حمایت از تجارت و سرمایه گذاری کم کار می خوانند و از رهبران حکومت می خواهند، که برای رشد سرمایه گذاری و به ویژه حمایت از تاجران جوان تلاش ورزند.

از سوی دیگر مسئوولان اتحادیه صنعت کاران هرات برگزاری این نمایشگاه را برای رشد کاروبار تاجران جوان تاثیر گذار می خواند.

حمیدالله خادم رئیس اتحادیه صنعت کاران هرات می گوید: با تلاش سرمایه گذاران و تولید کننده های افغان، در سال های اخیر میزان تولیدات داخلی افزایش یافته و این سبب کاهش واردات از کشورهای همسایه به هرات شده است.

انجمن تاجران جوان یک سال پیش در هرات ایجاد شد که هدف آن حمایت از سرمایه گذاری و تجارت از سوی جوانان است.

مسئوولان این انجمن می گویند: تلاش دارند تا با برگذاری این گونه نمایشگاه ها، تولیدات داخلی و تجارت با کیفیت را برای مردم معرفی کنند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top