تظاهرات صدها تن از شهروندان هرات، بر ضد والی این ولایت

صدها تن از باشنده های هرات در یک گردهمایی اعتراضی در مقابل ساختمان ولایت هرات، خواهان برکناری والی این ولایت شدند. معترضان محمد آصف رحیمی والی هرات را از بابت مشکل برق، افزایش ناامنی ها و فساد اداری در این ولایت به ضعف مدیریت متهم می کنند. در همین حال شماری از نماینده های مردم هرات در ولسی جرگه می گویند: خیلی از رئیسان دولتی هرات از دستور والی سرپیچی کرده و توجهی نمی کنند. از سوی دیگر سرپرست معاونیت ولایت هرات، این معترضان را افراد فاسد می خواند.

اعتراض گسترده باشنده های هرات برضد والی این ولایت، صدها تن از باشنده های هرات در مقابل ساختمان ولایت گردهم آمده و شعارهای ضد محمد آصف رحیمی والی این ولایت را سر می دهند.

این معترضان می گویند: ناامنی ها، فساد اداری و دیگر نابسامانی های اجتماعی در هرات افزایش یافته و محمد آصف رحیمی والی این ولایت برای برطرف ساختن این معضلات بی پروا است.

این شمار از شهروندان در قسمت معضل برق نیز محمد آصف رحیمی را مقصر می دانند و خواهان برکناری او هستند.

در همین حال مسئوولان شورای شهر هرات نیز والی را عامل نابسامانی ها در این ولایت می خوانند.

عبدالرحمان مولوی زاده معاون شورای شهر هرات می گوید: محمد آصف رحیمی در قسمت در قسمت افزایش ناامنی ها، فساد اداری و قیمت برق سکوت اختیار کرده است.

برخی از نماینده های مردم هرات در ولسی جرگه نیز می گویند: رئیسان دولتی از دستور والی این ولایت سرپیچی می کنند.

غلام فاروق نظری یک تن از این نماینده های ولسی جرگه می گوید: امضای محمد آصف رحیمی والی هرات در ادارات دولتی این ولایت اعتبار ندارد.

از سوی دیگر محمد نعیم بهیر سرپرست معاونیت ولایت هرات اعتراض برضد والی این ولایت را دسیسه خوانده م افراد معترض را فاسد عنوان می کند.

در هفته های اخیر چندین گردهمایی از سوی اقشار مختلف برضد والی هرات برگزار شده است. شماری از شهروندان خواهان برکناری محمد آصف رحیمی هستند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top