حمله ی تهاجمی بالای حوزه ی ششم پولیس در شهر هرات 5 کشته و 4 زخمی برجای گذاشت

در حمله مهاجمان مسلح بر حوزه ششم امنیتی شهر هرات، پنج تن به شمول دوغیر نظامی جان باختند و چهار تن دیگر زخم برداشته اند.

مهاجمان که شمار شان از سوی مقامهای امنیتی سه تن اعلان شد، شام روز شنبه وارد این حوزه پولیس در داخل شهر هرات شدند و به درگیری با نیروهای امنیتی پرداخته اند.

مقام های امنیتی در هرات می گویند، که یک تن از مهاجمان کشته شده است و دو تن دیگر موفق به فرار شده اند.

مهاجمان در نخست بالای سربازان پولیس گلوله باری نموده و سپس وارد ساختمان این حوزه شده اند.

یک وکیل محل با کودک اش که در هنگام حمله در این حوزه ی پولیس حضور داشتند،نیز از سوی مهاجمان هدف تیراندازی قرار گرفته و جان باخته اند.

دگروال عبدالقیوم کریمی قوماندان مرکز هماهنگی اداره های امنیتی در هرات می گوید، که یک تن از مهاجمان کشته شده است و دو مهاجم دیگر موفق به فرار شده اند.

از سوی هم جیلانی فرهاد سخنگوی والی هرات میگوید: که نیروهای امنیتی مواد انفجاری کار گزاری شده در موترحامل مهاجمان را که در نزدیک محل رویداد پارک شده بود، کشف و سپس در همان جا بصورت کنترول شده توسط تیم های انجینیری نیروهای امنیتی انفجار داده شد.

درهمین حال مسئوولان شفاخانه ی حوزه ی هرات میگویند، که از اثر این رویداد پنج جسد که یک مرد و یک کودک غیر نظامی و سه نیروی امنیتی میباشند، به آن شفاخانه منتقل گردیده اند.

داکتر محمد نعیم دولتی رئیس شفاخانه ی حوزه ی هرات میگوید: وضعیت زخمی های این رویداد خوب است.

گروه طالبان با پخش خبرنامه ی مسئولیت این رویداد را بدوش گرفته اند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top