رئیس جدید امنیت ملی هرات معرفی شد

رئیس جدید اداره ی امنیت ملی هرات، به کاراش آغاز نمود. (تورنجنرال داد محمد) که از جمله جنرالان دو ستاره ی اداره ی عمومی امنیت ملی کشور میباشد، بر اساس فرمان رئیس جمهور به عنوان رئیس امنیت ملی ولایت هرات مقرر شده است.

به تازه گی روسای امنیت ملی هرات و ننگرهار جابجا شده اند، که روز گذشته (تورن جنرال داد محمد) رئیس پیشین امنیت ملی ولایت ننگرهار درهرات آغاز بکار نمود و قرار است، (تورنجنرال عبدالصبور صبور) که از سه سال بدینسو مسئولیت ریاست امنیت ملی ولایت هرات را عهده‌ دار بود، بزودی در ولایت ننگرهار به کارش آغاز نماید.

درمراسم معرفی رئیس جدید امنیت ملی هرات، محمد آصف رحیمی والی این ولایت گفت: مردم هرات به توانمندی ریاست امنیت ملی باور دارند و از کارنامه‌ها و دستآوردهای جنرال صبور در سه سال گذشته قدردانی نمود.

والی هرات، ضمن توفیق خدمات ارزنده ی رئیس جدید امنیت ملی هرات، گفت: جایگاه استخبارات قوی در استقرار نظم و ثبات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی غیرقابل انکار است زیرا استخبارات مهمترین عنصر ثبات دریک کشور میباشد.

از سوی هم (جنرال دادالله) رئیس جدید امنیت ملی که در سه سال گذشته در ولایت ننگرهار وظیفه اجرا نموده است، اطمینان داد که در هماهنگی با اداره ی محلی و سایر نیروهای امنیتی هرات از همه توان خود بخاطر تأمین امنیت استفاده خواهد کرد.

گفتنیست: جنرال صبور رئیس پیشین امنیت ملی هرات که بعنوان رئیس امنیت ملی ولایت ننگرهار مقرر شده است، از همکاری مردم هرات و مسئولان محلی این ولایت، در این مدت ابراز قدردانی نمود.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top