رفع مشکل تخنیکی ویب سایت خبرگزاری کهندژ

خواننده گان محترم سلام!

از اینکه طی حدود دو هفته ی گذشته بر اثر مشکلات تخنیکی موفق نشدیم، تا خبرهای حوزه ی غرب را از این صفحه با شما شریک بسازیم عذر خواهی میکنیم.

حدودآ دوهفته قبل سایت خبری کهندژ به مشکل تخینکی روبرو شد، که قدرت پست کردن خبر، گزارش ها و بارگذاری مطالب را از تیم کاری این رسانه ی آنلاین گرفته بود.

اینک باری دیگر با تلاش تیم همکار این رسانه ی خبری این فرصت دوباره مهیا گردید، تا طبق روال گذشته، در خدمت خواننده گان محترم قرار داشته باشیم، که ازاین بابت خدا را شکر گذاری میکنیم.

وبسایت خبری کهندژ حدود ۷ سال قبل با برنامه ریزی تیمی از خبرنگاران صادق، بی طرف وباتجربه در ولایت هرات راه اندازی گردید، تا خبرهای حوزه ی غرب را به اسرع وقت و زمان، بدور از هرگونه گرایش و کاملآ بی طرفانه به مخاطبان محترم اش به اشتراک بگذارد.

دراین مدت پستی و بلندی های زیادی را پشت سر گذاشته است، و با وجود چالش های زیاد تیم متعهد این رسانه همواره تلاش نموده اند، تا سکته گی در انتشار خبرها و گزارش های حوزه ی غرب، بوجود نیاید.

لازم میدانیم تا از جناب سید وحید پیمان و شرکت محترم خدماتی افغان هاست، که برای احیایی مجدد این رسانه ی وزین از هیچ گونه سعی وتلاشی دریغ نکرده اند، سپاس گذاری نمایم.

همچنان از شما خواننده ی محترم، که برما اعتماد نموده و همواره با این خبرگزاری همراه بوده اید، تشکر و از حوصله مندی تان طی روزهای تعطیلی این خبرگزاری که از اثر مشکلات تخنیکی به وجود آمده بود، سپاسگذاری میکنیم.

خبرگزاری کهندژ که مسئولیت پوشش خبری ۵ ولایت حوزه غرب(هرات، فراه، نیمروز، غور وبادغیس) را دارد، همواره در تلاش است، تا به زودترین وقت و تازه ترین خبرهای این حوزه غرب به مخاطبان محترم اش به اشتراک بگذارد.

این خبرگزاری حفظ ارزش های دینی و ملی با اصل بی طرفی، عدالت و صداقت را الویت کاری خود دانسته و رساندن پیام واقعی رویداد های عینی جامعه را رسالت خود میداند.

بااحترام

مدیریت خبرگزاری کهندژ

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top