رهای یک طفل از قید آدمربایان و دستگیر یک باند اختطافگر در هرات

 کارمندان اداره امنیت ملی هرات یک باند اختطافگر را در این ولایت بازداشت کرده است. این گروه شش نفری متهم به چندین قضیه اختطاف در هرات هستند. والی هرات میگوید: دو تن از افراد بازداشت شده قبلا به گونه غیابی به 15 سال زندان محکوم شده بودند. با این حال رییس امنیت ملی هرات میگوید: این آخرین گروه اختطافگر بود که از سطح شهر و ولسوالیهای این ولایت دستگیرشده است و آخرین کودک اختطاف شده نیز از نزد این آدم ربایان آزاد گردیده است.

حسیب کودک داوزده ساله­ ای که پس از بیست روز از چنگ آدم­ربایان آزاد شد و حالا به آغوش پدر برگشته است، شاید این آخرین کودکی باشد که توسط این باند شش نفری آدم­ ربا از هرات اختطاف شده بود.

کارمندان اداره امنیت ملی هرات  ماه­هاست که برای بازداشت این گروه اختطاف­گر تلاش می­کنند.

رییس امنیت ملی هرات می­گوید: آخرین عضو این گروه آدم ربایان که تمام اعضای آن از نواحی مختلف شهر و ولسوالی­های گذره و انجیل این ولایت میباشند، دیشب دستگیرشده است.

مسئوولان اداره امنیت ملی هرات می­گویند: این گروه در چندین قضیه اختطاف­های سازمان یافته دست داشته است.

با این حال والی هرات می­گوید: دو تن از افراد بازداشت شده قبلا در محکمه غیابی به 15 سال زندان محکوم شده بودند.

حسیب دوازده ساله بیست روز پیش در ولسوالی انجیل هرات از دروازه خانه­ توسط این گروه ربوده و به منطقه کریم ­آباد ولسوالی گذره انتقال داده شده بود.

پدر این کودک می­گوید: اختطافگران از او سه ­صد هزار دالر آمریکایی طلب کرده بودند.

وی اکنون از ارگان­های عدلی وقضایی می­خواهد که این گروه را به اشد مجازات محکوم کنند، تا درس عبرتی باشد، برای دیگران.

قضایای اختطاف درهرات سال­هاست که باشندگان این ولایت را رنج می­دهد.

هنوز ریشه گروه­های اختطافگر در این شهر از بین برده نشده است، بناء اداره امنیت ملی این ولایت اطمینان می­دهد که دیگر هیچ گروه اختطافگر در هرات وجود نخواهد داشت.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top