شکایت شهروندان هرات از پائین بودن کیفیت خدمات مخابراتی در این ولایت

شماری از باشنده گان ولایت هرات از خدمات مخابراتی شبکه های تلفنی در این ولایت شکایت دارند.

آنان میگویند: خدمات انترنت و تماس های تلفن با مشکلات قطع و وصلی روبرو است و انترنت ترجی در خیلی از مناطق این ولایت کار نمیکند.

در همین حال مسئولان وزارت مخابرات تاکید دارند، که در آینده ی نزدیک برای حل مشکلات موجود مخابراتی دراین ولایت اقداماتی خواهند کرد.

پائین بودن سرعت انترنت، کم شدن پول از تلیفون های همراه، قطعی دوامدار و اختلال در هنگام تماس های تلفنی و خدمات انترنتی از دیگر چالش های موجود شبکه های مخابراتی در هرات است، که از سوی باشنده گان این ولایت عنوان میگردد.

بلال هاشمی معاون مالی و اداری – اداره تنظیمات مخابراتی وزارت مخابرات با اینکه برخی از چالش های موجود در شبکه های مخابراتی را میپذیرد، اما تاکید دارد که به زودی به این مشکلات رسیده گی خواهد شد.

مشکلات عدم ارائه ی خدمات منظم مخابراتی از جمله شکایاتی است، که در تمام ولایات کشور از سوی شهروندان مطرح میشود.

چندی قبل نیز شهروندان کشور، کار وزار دادخواهی برای حل این معضل را در فضای مجازی و حتی اعتراض های خیابانی در سراسر کشور تحت نام اترا کجاست، براه انداخته بودند.

اکنون مسئولان وزارت مخابرات کشور میگویند: در پی این داد خواهی ها، برخی شبکه های مخابراتی مورد بازپرس و بررسی قرار گرفته و شماری نیز مورد جریمه ی نقدی قرار گرفتند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top