فراغت 840 سرباز تازه نفس از مرکز تعلیمی اردوی ملی در غرب کشور

بیش از 800 تن از سرباران تازه نفس از مرکز تعلیمی قول اردوی 207 ظفر فارغ شدند. این سربازان اردوی ملی در جریان دو ماه در بخش های مخالف نظامی آموزش دیده اند. مسئوولان در قول اردوی 207 ظفر می گویند: این سربازان تازه وارد آماده نبرد با گروه های هراس افگن هستند و برای تامین امنیت در تمام ولایت های حوزه غرب مستقر می شوند. در همین حال قوماندان قول اردوی 207 ظفر می گوید: سربازان اردوی ملی امسال با راه اندازی عملیات های تصفیوی، ولایت های حوزه غرب را به گورستان طالبان مبدل می سازند.

اين مراسم به منظور فراغت بیش از 800 تن از سربازان تازه پويسته به اردوی از يك دوره دو ماهه آموزشي در قومانداني قول اردوی ٢٠٧ ظفر برپا شده است.

مسئوولان مركز آموزشي اردو در غرب كشور ميگويند: اين شمار از سربازان تازه پيوسته به اردوی، در مدت دو ماه آموزش هاي ابتدائي نظامي و نيز چگونگي كار گرفتن از جنگ افزار هاي سبك و سنگين را بگونه معياري فرا گرفته اند.

در همین حال مسوولان در قوماندانی قول اردوی 207ظفر بر نابودی مخالفان مسلح دولت در غرب کشور تاکید می ورزند.

بریدجنرال محمد ناصر هدایت قوماندان قول اردوی 207 ظفر می گوید: عملیات گسترده نظامی بر ضد طالبان در بسیاری از مناطق ولایت های غربی جریان دارد و تا نابودی هراس افگنان ادامه خواهد داشت.

از سوی دیگر سربازان تازه پیوسته به اردوی ملی در غرب کشور به مخالفان مسلح دولت و دیگر گروه های هراس افگن هشدار می دهند که اگر به جنگ و خونریزی ادامه بدهند از سوی نیروهای نظامی افغان نابود خواهند شد.

مسئوولان در قول اردوی 207ظفر می گویند، که در سال های اخیر علاقه مندی جوانان برای پیوستن به اردوی ملی بیشتر شده است.

به گفته ای این مسوولان، در جریان کمتر از یک سال گذشته، بیش از سه هزار  سرباز در مركز آموزشي اردوی در غرب كشور فنون نظامي را فرا گرفته اند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top