كشته شدن چهارتن ازافراد طالبان درنتيجه درگيري با پوليس محلي درولايت فراه

مقامهاي محلي درفراه ازكشته شدن چهارتن ازافراد طالبان درنتيجه درگيري با سربازان پوليس محلي درآن ولايت خبرميدهند.گفته ميشود: اين درگيري شب گذشته درولسوالي قلعه كاه آن ولايت بوقوع پيوسته است.كشته شدن چهارطالب درقلعه كاه فراه

مقامهاي محلي درولايت فراه ميگويند: چهارتن ازافراد گروه طالبان كه قصد، انتقال چند حلقه ماين وكارگذاري آن درمسير راه موترهاي دولتي را داشتند، با كمين سربازان پوليس محلي روبرشده كه درنتيجه 4 تن ازآنان كشته شده اند.

عبدالرحمن ژوندي سخنگوي والي فراه گفت: اين رويداد درمنطقه دهنه پشك كه مربوط به قريه نوبر ولسوالي قلعه كاه ولايت فراه ميشود به وقوع پيوسته است.

وي افزود: دراين زد وخورد به سربازان پوليس محلي آسيبي نرسيد ودوعراده موترسايكل چندين حلقه با مقداري ازسلاح ومهمات ديگرافراد طالبان به دست نيروهاي پوليس محلي  افتاده است.

مقامهاي امنيتي درولايت فراه ميگويند: سربازان پوليس محلي بتازه گي درآن ولسوالي مستقرشده اند كه ،براساس راپورهاي رسيده درمسير راه طابان كمين اتخاذ كرده بودند.

گروه طالبان تا به حال دراين مورد ابراز نظري نكرده اند.

ولسوالی قلعه کاه ولایت فراه از جمله مناطق نسبتا” امن آن ولایت محسوب میشود که گفته ميشود: طالبان درآن منطقه حضورنسبتآ گسترده ي دارند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top