هشدار والی جدید هرات به کشور های مداخله گر: در خانه ی ما جنگ نکنید که جنگ را به خانه ی تان میکشانیم

والی جدید هرات رسمآ به کارش آغاز نمود. وی در مراسم معرفی اش به مردم هرات، وعده داد که با کسانیکه باعث نامنی واختطاف در هرات میشوند هیچ رحمی نخواهد کرد.

والی جدید هرات همچنان از مداخله برخی کشور های همسایه در زمینه ممانعت از پروژه های زیربنائی سخن زد وهشدار داد، هر کشوریکه در تلاش بی ثبات ساختن هرات و ممانعت از پروژه های بزرگ اقتصادی شود آنان بی ثباتی را به داخل کشور های شان خواهند کشاند.

وی با اینکه از کشور خاصی نام نبرد، هشدار داد که برخی کشور ها بخاطر ثبات خود شان جنگ را در داخل افغانستان راه انداخته اند، اگر کشورهای مداخله گر از حمایت مخالفان مسلح دولت افغانستان، دست نکشند، افغان ها نیز جنگ را به داخل آن کشور ها انتقال خواهند داد.

عبالقیوم رحیمی برادر عبدالسلام رحیمی رئیس دفتر ریس جمهور امروز توسط معین اداره ارگان های محل به عنوان والی جدید ولایت هرات معرفی گردید.

تیمور شاران معین اداره ارگانهای محل نیز وضعیت امنیتی هرات را نگران کننده خواند و از والی جدید این ولایت خواست در زمینه اختطاف وناامنی ها در شهر ولسوالی های این ولایت اقدامات جدی را روی دست گیرد.

در چند ماه اخیر میزان  ناامنی  واختطاف در هرات نگرانی ها را میان شهروندان هرات نیز افزایش داده است.

اکنون باشنده گان هرات از والی جدید این ولایت میخواهند، که سعی نماید بجای شعاردادن و وعده های سرخرمن به مردم، در زمینه تامین امنیتی، جلوگیری از سرقت های مسلحانه واختطاف  در عمل پیاده نماید.

عبدالقیوم رحیمی  پیش از این به عنوان رئیس دفتر حمایت های مردمی اداره ارگانهای محل  در کابل فعالیت داشته است.

پیش از این محمد آصف رحیمی والی هرات بود، که پس از سه سال ماموریتش درهرات، از این سمت استعفا نمود.

 

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top