کشتن شدن یک پولیس شاروالی و زخمی شدن یک پولیس زن، توسط افراد مسلح در هرات

افراد مسلح ناشناس در هرات، یک پولیس شاروالی را به قتل رسانده و یک سرباز پولیس را زخمی نموده اند. منابع خبری میگویند: این دو رویداد در مسیر سرک شیدایی اتفاق افتاده است.

حوالی ساعت ۷:۰۰ صبح روز ۵ شنبه یک سرباز پولیس شاروالی در منطقه ی شیدایی هدف حمله افراد مسلح ناشناس قرار گرفت و در دم جان باخت.

عبدالاحد ولیزاده سخنگوی پولیس هرات میگوید: این پولیس شاروالی در پوسته ی منطقه ی کاریزک، مصروف انجام وظیفه بوده است، که از سوی دوفرد مسلح موتر سایکل سوار هدف تیراندازی قرار گرفته و جان باخته است.

وی افزود: یکتن به اتهام این قضیه از سوی پولیس دستگیر گردیده است و تلاش های برای شناسایی و سایر همدستان وی جریان دارد.

از سوی هم یک منبع که خواست از وی نام نبریم گفت: یک پولیس زن که مربوط به قطعات خاص میباشد، در منطقه فرقه درمسیر سرک شیدایی از سوی افراد ناشناس هدف تیراندازی قرار گرفت و زخمی شده است.

منبع گفت: این پولیس درحال حاضر زخمی و در شفاخانه، تحت مدوا قرار دارد.

همچنان محمد رفیق شیرزی سخنگوی شفاخانه ی حوزه وی هرات میگوید: حوالی صبح امروز یک کشته و یک سرباز زن به حالت زخمی، به آن شفاخانه منتقل گردیده است.

وی افزود: فرد زخمی شده، از وضعیت صحی خوبی برخورداراست و تحت مدوا قرار دارد.

درهمین حال محمد غوث نیکبین معاون شاروالی هرات: از تهدید جان کارمندان آن اداره ابراز نگرانی نموده میگوید، اگر روند به همین گونه پیش برود، کارمندان آن اداره نمیتوانند به گونه ی درست و مصئون به وظایف شان ادامه دهند.

وی ااز دولت میخواهد، تا برای حفظ جان کارمندان شاروالی تدابیر جدی امنیتی را روی دست گیرد.

مسئولیت حمله به جان این افراد را تا به اکنون کسی به دوش نگرفته است.

ترورهای مسلحانه یکی از نگرانی عمده ی باشنده گان ولایت هرات به شمار میرود، که طی چند سال گذشته همواره شکایت ها و حتی درمواردی تظاهرات گسترده ی مردمی را در پی داشته است.

 

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top