کشته شدن چهار سرباز اردوی ملی توسط یک همقطارشان درهرات

یک افسر اردوی ملی در هرات پس از کشتن 4 هم قطاران خود به طالبان مسلح پیوست. منابع خبری در ولایت هرات می گویند: این رویداد صبح امروز در منطقه ای آنتن ولسوالی چشت هرات رخ داده است. درهمین حال مقامها در قول اردوی 207 ظفر هرات با رد این موضوع میگویند: که چهار سرباز اردوی ملی براثر درگیری با طالبان کشته شده اند.

خبرهای رسیده از ولسوالی چشت هرات حاکی ازآنست که چهار سرباز اردوی ملی در پوسته ی منطقه آنتن کشته شده اند.چشت شریف

یک مقام امنیتی در هرات که خواست نامی از وی برده نشود گفت: یک برید من اردوی ملی بالای 4 تن از هم قطاران خود تیر اندازی کرده و پس از کشتن آنان به گروه طالبان پیوسته است.

وی افزود: تا هنوز انگیزه عملکرد این منصب دار اردوی ملی معلوم نشده است.

درهمین حال نجیب الله نجیبی سخنگوی نیروهای اردوی ملی در غرب کشور وقوع این رویداد را تایید می کند، اما می گوید: این سربازان از سوی طالبان مسلح کشته شده اند.

نجیبی گفت: گروهی از طالبان مسلح شب گذشته با حمله بالای پوسته امنیتی منطقه آنتن با نیروهای اردوی ملی درگیرشده اند که درنتیجه 4 تن از سربازان اردوی ملی به قتل رسیده اند.

نجیبی حمله ای افسر اردوی ملی بالای هم قطارانش را بشدت رد کرد.

گروه طالبان تا به حال دراین مورد به رسانه ها چیزی نگفته اند.

ولسوالی چشت شریف هرات جایست که بند سلما درآن واقع شده است، روز گذشته والی هرات از آبگیری این بند طی روزهای نزدیک خبرداد.

والی هرات گفت: که هیچ نوع تهدید امنیتی متوجه این بنده برق آبی نبوده و دولت از این ناحیه هیچگونه نگرانی ندارد.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top