یک تن به اتهام قتل عمد، از سوی پولیس هرات بازداشت شد

یک شهروند، قبل از ظهر روزیک شنبه در منطقه درب ملک مربوط ناحیه نهم شهر هرات، بالای شماری از افراد گلوله باری کرده است، که در نتیجه یکتن جان باخته و دو تن دیگر زخمی شده اند.

عبدالاحد ولی زاده سخنگوی پولیس هرات میگوید: این فرد بر اثر خصومت‌های شخصی که با دو تن از شهروندان که باشنده گان اصلی ولایت بادغیس بوده اند، داشته، بالای آنها تیراندازی کرده، که درنتیجه یک تن از خمی شده گان در شفاخانه ی حوزه ی هرات، جان باخته است.

وی افزود: همچنان یکتن دیگر از شهروندان رهگذر نیز، که در نزدیکی محل رویداد بوده، بگونه‌ی سطحی زخم برداشته است.

سخنگوی پولیس هرات میگوید: متهم همراه با سلاح دست داشته خویش توسط پرسونل پولیس بازداشت و در تحقیقات ابتدایی اعتراف نموده که بر اثر خصومت‌های شخصی اقدام به کار کرده است.

به گفته ی ولی زاده؛ اسناد بدست آمده نشان می‌دهد، که دو فرد بوده‌ که باشندگان ولایت بادغیس می‌باشند.

فقر، بی سوادی، خصومت های شخصی و موجودیت سلاح در نزد افراد غیر مسئول، همواره باعث بروز حوادثی از این دست شده است.

با اینکه طی یک سال گذشته بیشتر از 3 هزار تن از سوی پولیس هرات، بازداشت گردیده است، اما تا به اکنون مسئولان امنیتی موفق نشده اند، تا به صورت کامل جلو بروز این گونه حوادث و رویداد ها را بگیرند.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top