یک جوان از سوی سارقین مسلح درهرات زخمی شد و پدرش از شنیدن این خبر سکته کرد

سارقین مسلح یک جوان را در ولایت هرات به شدت زخمی نموده و موتر سایکل حامل اش را باخود برده اند. این رویداد که قبل از ظهر امروز ۴ شنبه در ولسوالی گذره هرات به وقوع پیوسته است، پدر این جوان، پس از شنیدن خبر زخمی شدن فرزند اش سکته کرده است.

مقامهای محلی میگویند: این جوان را بهروز نام داشته و حدودآ ۳۲ سال سن دارد، که حین رفتن به سمت کاراش با این حادثه مواجه گردیده است.

یک مقام معتبر محلی میگوید: این رویداد حوالی ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز چهارشنبه در شهرک علی شیر نوایی جوار شهرک صنعتی هرات اتفاق افتاده است.

به گفته ی این مقام: پدر فرد مجروح نیز پس از آنکه خبر زخمی شدن فرزند اش را شنیده است، براثر شوک وارده سکته نموده و فوت کرده است.

وی افزود: تا به اکنون به اتهام این رویدا کسی دستگیر نشده و تحقیقات ارگانهای کشفی و جنایی به منظور شناسایی و بازداشت عاملین قضیه جریان دارد.

درهمین حال محمد رفیق شیرزی سخنگوی شفاخانه ی حوزه وی هرات میگوید: این جوان به حالت زخمی در شفاخانه ی حوزه وی هرات منتقل گردیده است.

او میگوید: یک مرمی بر سینه ی این جوان اصابت کرده است، که ابتدا وضعیت صحی آن نگران کننده بود.

شیرزی میگوید: فرد زخمی شده درحال حضار زیر عملیات جراحی قرار دارد و داکتران معالج ابراز امیدواری میکنند، که این عملیات موفقانه انجام شود.

سرقت مسلحانه یکی از چالش های عمده ی باشنده گان ولایت هرات به شمار میرود، که این عمل بارها باعث کشته وزخمی شدن افراد گردیده است.

هزاران سال قبل در شمال ولایت هرات شهری بنام کهندژ( قهندز ) وجود داشت که به قول سیفی، این شهر را بخت النصر، پنجصد سال قبل از شهر قدیم هرات و بعد از قلعه اختیار الدین، آباد کرده است. بعضی مورخین هم بنای آن را بنام "خورنوش حاکم عصرمنوچهر" نسبت میدهند و مسلم است که کهندژ، قبل از شهر قدیم هرات بنا شده است. کهندژ، قرنها در پهلوی شهر هرات، با ترقی یا انحطاط، مواجه بوده و روایت است که در صدر اسلام، یعنی در حدود قرن اول هجری، شهر کهندژ هزار و پنجصد سرای(منزل نشیمن)، هشت مسجد جامع، نهصد مسجد و دوکان، چهل حوض و هژده حمام داشته و در عین حال پرورشگاه و اقامت گاه بسی از عالمان و عارفان بوده است، که از جمله میتوان از پیر هرات، حضرت خواجه عبدالله انصاری رح( ۳۹۶-۴۸۱ ) که در کهندژ تولد و تربیت یافته است، نام گرفت. در قرن ششم در فتنه ملا حده، تخریباتی درین شهر رخ داده و در هجوم وحشیانه قوای چنگیزی( ۶۱۷ ) بکلی محو و منهدم شده است. کهندژ در قرون اخیر تدریجا" هموار شده و اراضی آن تحت زرع در آمد، اما بعضی حصص مرتفع، باز هم بصورت تپه های بلند باقی مانده که به مصرخ و تل قطبیان شهرت یافته بود، ولی درین دهه های اخیر، از آن تپه ها هم اثری نیست و در عوض، خانه ها و آبادی های زیادی در اطراف آن، به مشاهده میرسد.

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Top